Könnyűszerkezetes szállítószalag pályák gyártása

Könnyűszerkezetes szállítószalag pályák gyártása

pvc szalagok, aluminium szerkezetű szalagpályák, könnyebb anyagokhoz

Komplett gyártósorok, illetve gyártósorba állítható, vagy teljesen önállóan, saját vezérléssel üzemeltethető szállítószalagok gyártása egyedi igények szerint. Jellemzően síkpályás alumínium, vagy rozsdamentes acél szerkezettel, sima, vagy bordázott, esetleg profilos PVC hevederrel. Vezérlések kivitelezése, testreszabása igény szerint.

 

A bordás szállítószalagok előnyeiről bővebben

bordás szállítószalagokA szállítószalagok óriási népszerűségnek örvendenek az ipari vállalkozások körében, nagyon sok helyen használják őket, mert jelentős mértékben felgyorsítják a termelést. Létezik jó pár olyan munkadarab, alkatrész, árucikk, amiket nem igazán lehet kellő biztonsággal továbbítani az egyenes felületű szalagokon, mert könnyedén legurulnak róluk. Ez esetben mindenképp bordás szállítószalagra van szükség, ami megakadályozza, hogy gyártás közben kellemetlen balesetek történjenek a továbbítandó árukkal, munkadarabokkal.

bordás szállítószalagok hatalmas segítséget nyújtanak a gyártók számára, és jelentős anyagi károkat akadályoznak meg. Ezek a szállítószalagok a bordás kialakításuknak köszönhetően meggátolják, hogy a gördülékeny munkadarabok összecsússzanak vagy leessenek a szalagról továbbítás közben. A bordás szállítószalagokkal sokkal zökkenőmentesebb a munkavégzés, mert nem kell azért leállni a gyártással, hogy visszakerüljenek az árucikkek a szalagokra. Ez a dolgozóknak is könnyebbséget jelent, így mindenki zavartalanul végezheti a munkáját a területen, ami pedig mindenképp a vállalkozás javára válik. A bordás szállítószalagok másik előnye, hogy nagy emelkedésű szögben is telepíthetők, 45°-ig is, így könnyedén lehet alkalmazkodni a munkaterület kialakításához. Ezek a rendszerek több szempontból is praktikusak, ezért érdemes őket telepíttetni.

Amennyiben az árucikkek, munkadarabok miatt Ön is szeretné telepíttetni vállalkozásában a szalagokat, forduljon hozzánk bizalommal a bordás szállítószalag gyártásért! Gyors, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül elkészítjük a berendezéseket, amikkel garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz. A megbízható rendszerek hosszú éveken át ki fogják szolgálni a cégét, ezért egyúttal befektetésként is tekinthet rájuk. Weboldalunkon részletesebb információkat is találhat a bordás szállítószalag gyártásról. Ha kérdései lennének, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.