Minden, ami szállítószalag!

szállítószalag

Cégünk már közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szállítószalagokkal kapcsolatban. Ez alatt az idő alatt számtalan szállítószalagot terveztünk, gyártottunk, illetve javítottunk, melyek azóta is megrendelőinket szolgálják.

Hogy miért érdemes hozzánk fordulni? Azért, mert cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt, a tervezéstől a kivitelezésen át a telepítésig mindenben számíthatnak ránk ügyfeleink. Vállaljuk ezen kívül a szállítószalagok javítását is, illetve szükség esetén a heveder cseréjét. Akár könnyebb anyagok szállításához, akár nagy igénybevételnek is ellenálló szerkezetre van szüksége, profi munkatársaink olyan szállítószalagot terveznek és gyártanak Önnek, amellyel garantáltan elégedett lesz hosszú távon is!

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen tájékoztatjuk a részletekről! Döntsön Ön is mellettünk, válasszon profi céget a szállítószalagokkal kapcsolatban!

 

Szállítószalag egyedi gyártása egyedi igényekre szabva!

szállítószalagSzállítószalagra lenne szüksége a vállalkozása fejlesztéséhez, esetleg beindításához, de a készen kapható típusok nem felelnek meg az egyedi igényeinek? Ne adja fel! Cégünktől megrendelheti azt a szállítószalagot, amely nem csupán tökéletesen illik majd a helyére, de a feladatát is maradéktalanul ellátja.

szállítószalagok igen elterjedtek az ipar, a mezőgazdaság és a kereskedelem különféle ágazataiban, és világszerte hatalmas irántuk a kereslet, aminek kielégítését számos cég igyekszik megoldani. A tömegtermelés hátránya azonban, hogy a termékeik nem felelnek meg minden elvárásnak, és a vásárlóiknak gyakran kell kompromisszumot kötniük. Ön viszont nem kényszerül erre, ha bennünket választ, mivel mi pontosan azt a szállítószalagot gyártjuk le a cége számára, amire ténylegesen szüksége van!

Ha szállítószalagot szeretne rendelni, forduljon hozzánk bizalommal, és mi elkészítjük azt az Ön egyedi igényeire szabva! Amennyiben kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!